Arkivfond – teknik

På fanebladet teknik er der mulighed for at angive en række praktiske oplysninger.

Særnummer: Hvis arkivfonden har et alternativt nummer, fx et gammelt registreringsnummer eller et nummer, der angiver magasinplaceringen, så kan det skrives her.

Placering: Angivelse af, hvor på magasinet registreringen er placeret fysisk, fx på en storformat-hylde. Vælg mellem mulighederne i menuen (pil) i højre side af feltet. Hvert arkiv kan selv oprette de placeringsmuligheder, der er behov for. Det gøres under registreringsadministration >> Placeringer. Læs mere om at oprette placeringer.

Omfang (i alt): Her sammenregnes det, man har tastet i indhold til antal bind, æsker, læg og styk i alt. Hvis antallet ikke passer, så prøv at opdatere siden ved at klikke Gem registrering. Passer det stadig ikke, har man lavet en fejl i indtastningen i indhold, enten ved at glemme at taste omfang, eller at taste mængden for samme arkivalie både i overskrift og indholdslinje.

Omfang (pakket): Hvis man ønsker at pakke arkivalierne på en anden måde, inden de sættes på magasin, kan man angive det under Pakket. Hvis man fx vælger at pakke de 2 bind sammen i en æske, så kan det anbefales at notere det her, så man ved, hvad man skal kigge efter på magasinet.

Hyldemeter: I feltet kan angives, hvor mange hyldemeter, arkivfonden fylder i alt. Det vil kun være relevant for meget store afleveringer.

Husk at gemme registreringen inden du går videre.

Relaterede artikler

Har du brug for yderligere hjælp?
Fandt du ikke svar på dit spørgsmål, så kontakt support.
Skriv til support