Standardplaceringer

Det er muligt at indstille en standardplacering for de forskellige registreringstyper og for indholdblokkene på journaler, så nye registreringer og indholdsblokke på journaler altid åbner med denne placering. Det kan være en god idé, hvis man altid bruger den samme placering til bestemte samlinger – det kunne f.eks. være en overordnet placering som billedsamlingen.

Klik på vælg ud for den registreringstype, som skal have tilknyttet en standardplacering. Herefter åbner placeringstræet i højre side, hvor det er muligt at vælge en standardplacering. Klik på den placering, som skal være standardplacering, og klik på knappen Vælg Standardplacering, som dukker op.

Den valgte placering bliver nu grøn, og i oversigten over standardplaceringer til venstre vises et flueben ud for registreringstypen, og knappen skifte navn til Vis/ret. Herefter kan vinduet med placeringstræet til højre lukkes ved at klikke på knappen Luk.

Bemærk, at det kun er muligt at vælge én placering som standardplacering. Det er naturligvis altid muligt at ændre den valgte standardplacering til noget andet i journalen eller i registreringen, og i registreringer vil det også altid være muligt vælge yderligere placeringer.

En standardplacering kan altid ændres til noget andet på et senere tidspunkt. Denne ændring påvirker ikke registreringer, som har været fået tildelt en tidligere standardplacering. En ændring vil kun gælde for nye registreringer, der laves efter ændringen af standardplacering.

Ret / slet en standardplacering

En standardplacering kan ændres eller slettes ved klikke på knappen Vis/ret ud for den pågældende registreringstype eller journal indhold.

En standardplacering kan ændres til en ny ved at markere en anden placering og klik på Vælg standardplacering.

En standardplacering kan slettes ved markere den valgte placering og klikke på Fjern standardplacering.

Relaterede artikler

Har du brug for yderligere hjælp?
Fandt du ikke svar på dit spørgsmål, så kontakt support.
Skriv til support