1. Hjem
  2. Log ind
  3. Log ind / log ud

Log ind / log ud

Sådan logger du på Arkibas:

  • Gå ind på hjemmesiden arkibas5.arkibas.dk (Husk: Der skal ikke www foran!). Login-vinduet har tre felter og ser således ud:
  • Vælg arkiv ved at skrive arkivnummer eller arkivnavn. Skriv minimum 3 tegn, så kommer Arkibas med valgmuligheder.
  • Skriv dine brugerinitialer
  • Tast din adgangskode. Den bliver ikke synlig på skærmen, men markeret med prikker.
  • Klik Log ind

Du har 5 forsøg til at angive den korrekte adgangskode. Efter 5 forkerte forsøg låses brugeren, og skal herefter låses op af en bruger med administrator-rettigheder. Hvis du bliver låst ude, skal du i første omgang kontakte din lokale Arkibas-administrator på arkivet for at få din bruger låst op. Hvis en administratorbruger låser sig ude, kan vedkommende få en anden administratorbruger på arkivet til at låse sin bruger op, og hvis der ikke er andre administratorbrugere på arkivet, så man man kontakte Arkibas, for at få sin bruger låst op.
Læs her, hvordan man låser en bruger op.

Sådan logger du af Arkibas:

Brugere logges automatisk af Arkibas efter en times inaktivitet. Fem minutter før log ud, får man en advarsel på skærmen, og en mulighed for at forlænge sessionen.

Hvis man ikke forlænger sin session, bliver man automatisk logget ud, og man skal logge på Arkibas igen, når man vil fortsætte sit arbejde.

Man kan også selv logge af, når man er færdig med at arbejde i Arkibas eller hvis en anden skal bruge computeren. Oppe i højre hjørne af skærmbilledet, under brugernavnet, står der Log ud. Klik, og du er logget af.

Logud

Relaterede artikler

Har du brug for yderligere hjælp?
Fandt du ikke svar på dit spørgsmål, så kontakt support.
Skriv til support